Home / Nákupy / Zeleniny bez nežádoucích přísad

Zeleniny bez nežádoucích přísad


Je pravdou, že i když se více dbá na kvalitní sortiment, který se dodává do obchodních řetězců, tak přece jenom se neubráníte tomu, že v podstatě netušíte, jak se s danými potravinami zachází a jakým způsobem se pěstují, než se dostanou k samotnému spotřebiteli. Zkrátka čerstvě utržené plody jsou skutečně o něčem jiném a jejich chuť se nedá ničím jiným nahradit. Výhodou je samozřejmě i to, že vy se sami staráte o jejich růst a úrodu, tudíž si rozhodně nebudete pořizovat chemické postřiky a podobné produkty pro úspěšnou sklizeň. Je pravdou, že i když budete investovat svůj čas do pěstování zeleniny, tak může zase přijít jiná pohroma. Počasí se moc ovlivnit nedá a může napáchat poměrně velké škody, dokonce i zničit celou úrodu. Nebo jí dokonce ani nedopřát dostatek času, na to, aby uzrála.

skleník ze skla

Jak prodloužit vegetační období

Pokud skutečně chcete mít delší dobu, kdy budete sklízet chutné a šťavnaté plody, poté se jednoduše bez skleníku neobejdete. V tomto prostředí má vaše zelenina i bylinky poměrně slušné zázemí a můžete si zde začít pěstovat, co chcete, a dokonce ani nečekat na to, až přejdou takzvaní ledoví mužíci. Nemáte moc volného místa? Vždyť ani to nevadí, můžete si zakoupit tu nejmenší velikost, a pokud zjistíte, že by se vám hodil ještě o kousek větší skleník, tak si můžete prodloužit o 0,5 metru. Přesně takto totiž vyrábíme skleníky my, že všechny naše modely si můžete prodlužovat a to do jaké délky budete potřebovat. Skleník 5 x 3 m si můžete během chvíle zvětšit, a tudíž tím budete mít i více plochy na pěstování těchto zdravých pochoutek.

polykarbonátový skleník

Prodloužení skleníku? Ano je to tak

Skutečně si můžete objednat prodloužení a to platí jak pro volně stojící skleníky, tak v podstatě pro skleníky, které se dají umístit ke zdi domu. Ten samozřejmě přináší další velmi praktické benefity, protože se skleníkem namontovaným těsně k domu se vyhnete i vy špatnému počasí a velmi rychle posbíráte svoji úrodu.

About Author: